Firmaets profil

Moderne VVS ApS er medlem af Dansk VVS som er Installatørernes Organisation TEKNIQ


TEKNIQ repræsenterer en branche med stigende betydning i byggeriet, hvor innovation, uddannelse og kvalitetssikring spiller en stor rolle.

Medarbejdere

Moderne VVS ApS beskæftiger i dag 7 medarbejdere vvs montører samt  lærling, og vi kører hovedsageligt over det meste Vestsjælland, men har også faste kunder i København og omegn.

Flemming Rasmussen

Indehaver
Mobil 40117896
flemming@moderne-vvs.dk

Christian Hansen
VVS / Entreprise
Mobil 51367646
ch@moderne-vvs.dk

Jørgen Schmøde 
Blik- & VVS montør
Mobil 23473540
js@moderne-vvs.dk

Martin Wesselhoff

VVS montør

nw@moderne-vvs.dk

Kasper Gottlieb

VVS montør

Kim Mikkelsen
Arbejdsmand

Jeppe Lodall Noe
Arbejdsmand

AAA

Moderne VVS ApS har opnået den højeste kreditvurdering AAA® (trippel A) - af Nordens største leverandør af kredit- og forretningsinformation - Soliditet A/S.

Af alle regnskabspligtige selskaber i Danmark er der i år kun 8.165 regnskabspligtige selskaber, der er kåret som årets AAA®-virksomheder på udtræksdatoen den 25. oktober 2009.

Moderne VVS her dermed kommet gennem nåleøjet og har nået en topplacering, som kun 3,8 % af alle regnskabspligtige selskaber i Danmark har opnået.

Karakteren AAA® gives til virksomheder med en meget solid økonomi og særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtigelser.


At have en AAA® Kreditrating viser at virksomheden hører til absolut lavrisikogruppen af danske virksomheder.

AAA® ratingen er for nylig blevet strammet, så en virksomhed ikke kun skal kunne leve op til en stærk likviditet for at få en AAA® rating, men virksomheden skal også bedømmes tilsvarende højt på bl.a. forhold som rentabilitet og soliditet for at kunne opnå en AAA® rating. AAA® ratingen ser således på likviditet, rentablilitet og soliditet under et. For at kunne blive AAA® rated skal en virksomhed kunne altså rates AAA® for hvert af disse forhold!

Du kan læse mere om Kreditrating på www.aaasoliditet.dk

Telefon
  • Facebook Social Icon
EMAIL
Åbningstider

Man - Fre: 7.00 - 15.30

© 2017 Moderne VVS ApS