Profil​

Moderne VVS ApS er medlem af Dansk VVS som er Installatørernes Organisation TEKNIQ.


TEKNIQ repræsenterer en branche med stigende betydning i byggeriet, hvor innovation, uddannelse og kvalitetssikring spiller en stor rolle.

AAA​

Moderne VVS ApS har opnået den højeste kreditvurdering AAA® (trippel A) - af Nordens største leverandør af kredit- og forretningsinformation - Soliditet A/S.

Af alle regnskabspligtige selskaber i Danmark er der i år kun 8.165 regnskabspligtige selskaber, der er kåret som årets AAA®-virksomheder på udtræksdatoen den 25. oktober 2009.

Moderne VVS her dermed kommet gennem nåleøjet og har nået en topplacering, som kun 3,8 % af alle regnskabspligtige selskaber i Danmark har opnået.

Karakteren AAA® gives til virksomheder med en meget solid økonomi og særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtigelser.


At have en AAA® Kreditrating viser at virksomheden hører til absolut lavrisikogruppen af danske virksomheder.

AAA® ratingen er for nylig blevet strammet, så en virksomhed ikke kun skal kunne leve op til en stærk likviditet for at få en AAA® rating, men virksomheden skal også bedømmes tilsvarende højt på bl.a. forhold som rentabilitet og soliditet for at kunne opnå en AAA® rating. AAA® ratingen ser således på likviditet, rentablilitet og soliditet under et. For at kunne blive AAA® rated skal en virksomhed kunne altså rates AAA® for hvert af disse forhold!

Du kan læse mere om Kreditrating på www.soliditet.dk
 

✔️Mere end 40 års erfaring i branchen

✔️Fokus på at levere et ordenligt stykke arbejde

✔️Kvalitet og godt håndværk i fokus

fb Føl​g med på Facebook

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firma

Moderne VVS ApS 

CVR: 28320639

Kontakt

Mail: flemming@moderne-vvs.dk 

Telefon: 59 29 72 29

Åbningstider

Man - Fre: 7.00 - 15.30